horonymarás

A vezetékek utólagos kialakítása általában a falon kívül futó, műanyag tokok tömkelegét jelenti, ami sokak számára inkább csak bosszúságot eredményez.

Bár sokan nem szeretnék néhány új vezeték miatt végig vésetni a falat, ma már szerencsére létezik olyan technológia, mellyel a vezetékek falba rejtése gyorsan és könnyedén megoldható.

Ez az eljárás az úgynevezett horonymarás, mely gyorsan és pontosan alakítja ki a szükséges vájatokat.  A horonymarás technológia száraz vágáson alapul, melyet egy  gyémánttárcsás vágógéppel végeznek.

A horonymarás kivitelezése során a gép két párhuzamos vágást készít 5-15 mm-es távolságra egymástól, maximum 14 mm-es mélységben. Ezt követően a kialakított vájatok közötti részt a szakember vésőgéppel kivési.

Ez után a horonymarással létrehozott vájatban a szakember már könnyedén végig fekteti a kábeleket, melyek a vakolás után láthatatlanul biztosítják az áramellátást.

Miért érdemes minket megbíznia a horonymarásra?

  • Több éves szakértelem és jól képzett szakemberek
  • A legkorszerűbb technológiai eljárással végezzük a horonymarást
  • A határidők szigorú betartása
  • Ingyenes helyszínfelmérés
  • Igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk
  • Részletes gyedi árajánlat készítés

Mit tudunk még nyújtani a horonymarás során?

A horonymarásra érdemes jól képzett, tapasztalt szakembereket megbízni. Cégünk számára fontos a minőségi kivitelezés, mely többféleképpen is tükröződik tevékenységünkben. Elsősorban a munkavégzés alapvető feltétele a korszerű, modern, jól karbantartott, kifogástalan állapotban lévő eszközök, melyekkel a mindennapi munkánkat végezzük. Az eredményességünk egyik legjobb mutatója a visszatérő elégedett ügyfelek, és a pozitív visszajelzések.  Nagyon fontos számunkra az ügyfelek igényeinek, elképzeléseinek megismerése, így tudunk egyénre szabott kivitelezést garantálni minden egyes ügyfelünknek. A horonymarás kivitelezésére a legmodernebb, és legkorszerűbb gyémánttárcsás vágógépet alkalmazzuk, mely nem csak megfelel a legmagasabb technológia követelményeknek, de számos pozitív tulajdonsággal is rendelkezik környezetvédelmi szempontból, hiszen az eljárás minimalizálja a káros anyagok kibocsátását a környezetbe.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a horonymarással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól képzett szakembereink állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!