A falbontás egyre népszerűbb a panellakás tulajdonosok körében. Ennek az egyik oka, hogy a falbontással a lakások lakótere megnövelhető, illetve belsőtere kreatívan kialakítható. A falbontás segítségével könnyen lehet növelni a lakóterek kapacitását, egyszerűen lehet modernizálni, és praktikusabbá tenni a belsőteret.  A falbontás során rengeteg mindent figyelembe kell venni, és mindenképpen érdemes tapasztalt és jól képzett szakemberekkel kiviteleztetni. Cégünk megbízható és elismert szakemberi teljes körűen állnak ügyfeleink részére. A falbontás során minden részletet aprólékosan kiviteleznek, és mindez a legversenyképesebb és legelérhetőbb falbontás árak kal teszik.

Mit vesszünk figyelembe a falbontás árak képzésénél?

A falbontási árak képzésénél sok mindent figyelembe kell venni. Milyen falról beszélünk? Tartószerkezet vagy válaszfal? Panellakás vagy téglaépítésű? Hány centiméter vastagságú, illetve négyzetméteres az a bontani kívánt fal?

A falbontást alapvetően meghatározza a fal anyaga és a falvastagsága. Igaz a panellakások falainál falvágásról beszélünk a több betonvágás miatt. A panellakások beton falainak bontása már több problémával, falvágással, speciális vágóberendezéssel jár, így a vele járó költségek is változnak.

A falbontás szolgáltatásunknál az árakat úgy kalkuláltuk, hogy minden megrendelőnk számára elérhető legyen. Az ingyenes helyszínfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk. A falbontás árak tartalmazzák a teljes körű ügyintézést és kivitelezést vállalunk. A falbontási árak tartalmazzák az esetleges sitt elszállítását, és az utólagos takarítási munkálatok díját is!

Minőségi és professzionális falbontás versenyképes árakon!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a felbontás árakkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!