A horonymarás segítségével felszámolhatja a falon kívül futó, műanyag tokok tömkelegének a jelenlétét, melyek eddig a vezetékeit rejtették. Nem lesznek többé a falon futó tokok, melynek funkciója, hogy elrejtse a kábeleket mégis inkább kiemeli őket, és sehogy sem néznek ki esztétikusan. A horonymarás egy olyan technológia, mely gyorsan és pontosan alakítja ki a szükséges vájatokat. A horonymarás technológia száraz vágáson alapul, melyet egy  gyémánttárcsás vágógéppel végeznek.

Mit veszünk figyelembe a horonymarás árak képzésénél?

A horonymarás árak képzésénél sok szempontot figyelembe kell venni. Mekkora az felület, ahol a horonymarást el kell végezni? Hány ember szükséges a munka elvégzéséhez? Rengeteg kérdés felmerül, amikor meg szeretnénk határozni a horonymarás árát. Ez esetben egy ingyenes helyszíni felmérést szoktunk javasolni, mely során szakembereink átlátják, hogy a munkálatok elvégzéséhez milyen folyamatok szükségeltetnek és azok milyen költségeket vonnak maguk után. Ezen információk alapján egy egyedi és részletes árajánlatot készítünk ügyfeleink részére a horonymarás árairól.

Mit vesszünk figyelembe a horonymarás árak képzésénél?

A horonymarás szolgáltatásunknál az árakat úgy kalkuláltuk, hogy minden megrendelőnk számára elérhető legyen. Az ingyenes helyszínfelmérés után egyedi árajánlatot készítünk. A horonymarás árak tartalmazzák az esetlegesen felmerülő teljes körű ügyintézést is. Ezen felül a horonymarás árak tartalmazzák az esetleges sitt elszállítását, és az utólagos takarítási munkálatok díját is!

Versenyképes, korrekt horonymarási árak mellett gyors, megbízható és precíz munkát biztosítunk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a horonymarás árakkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!