Rezgésmentes Betonfúrás

Betonfúrás

Vállalkozásunk egyik főtevékenysége a Betonfúrás , melyet magas színvonalon kivitelezzünk megbízóink számára.  A betonfúrások során kiemelkedően magas minőségű és korszerű gyémántcsiszolási eljárást alkalmazzunk.

Miért érdemes tudni az általunk alkalmazott betonfúrási eljárásról?

A 10 milliméterestől egészen  a nagy átmérőjűig, bármilyen furat  elkészíthető ezekkel a szerszámokkal. Vasbeton és egyéb szilárd anyagokba, födémek, falak fúrásánál is jól alkalmazható. Nem mellékes, hogy az általunk használt gépek szinte rezgésmentes betonfúrást tesznek lehetővé.

Milyen gépeket alkalmazzunk a betonfúrás során?

A koronafúró gépezet kör alakú nyílásoknál, betonfúrás, csővezeték készítésére használjuk ezt a gépezetet, melyek különböző méretekben jelennek meg, a 10 milliméterestől egészen az 500 milliméteres nagyságig.

A gyémántszerszámos betonfúrás technológia a beton- és vasbeton szerkezetek megmunkálásának.  A gyémántszemcsés szerszámok a szerkezetekben található vasalást is elforgácsolják, a vágási, fúrási munkák után utólagos javításra, korrekcióra nincs szükség.

A panelházak, és egyéb vasbeton falak átalakítására alkalmazott betonfúrás technológia a gyémánt fejjel történő fúrás. Napjainkban ez a legmodernebb és legkorszerűbb eljárás a betonfúrás szakmájában.

A furatok készítése a gyémántfejes fúrógép alkalmazása előtt roppant bonyolult és időigényes, zajjal járó művelet volt. Azonban új technológia alkalmazásával a betonfúrás során mind ezektől a kellemetlenségektől megszabadulva óvhatja meg nem csak saját magát, de a környezetét is.

betonfúrások során a gyémántcsiszolásos módszer alkalmazásával a rezonanciát és a vibrációt is minimálisra tudjuk csökkenteni, így kerülve el a lehetséges repedéseket, amik az épület statikai szempontjából igen veszélyesek lehetnek.

De az általunk alkalmazott betonfúrási technológia segítségével az átalakítási munkálatok a legbiztonságosabban végezhetőek el.  A módszer erőssége, hogy a régi betonfúrási technológiával szemben csendes, és pormentes kivitelezést biztosít.

A gyémántcsiszolásos betonfúrások során a szerszámot víz hűti le, miközben a vízsugár a furatból is eltávolítja a felesleges forgácsot. Ezen betonfúrási eljárás segítségével tehát a furatokat milliméter pontossággal lehet elkészíteni, valamint a felület sem igényel további utómunkálatokat.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a betonfúrással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól képzett és tapasztalt kollégáink állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!

Ha sürgősen Betonfúrásra van szüksége, hívja munkatársainkat!  06-30/564-6162