Biztos már Ön is ábrándozott arról, hogy jobb lenne egy nagyobb nappali, vagy konyha, esetleg hálószoba. De ez eddig kivitelezhetetlennek tűnt, mert a megvalósítás útjában mindig egy fal állt. Napjainkban a falbontást rutinfeladatnak gondolják, de bármilyen egyszerűnek is tűnik valójában nem az. A falbontás során először meg kell állapítanunk, hogy a bontani kívánt falazatnak van-e tartószerkezeti szerepe vagy sem. A 80-100 éves belvárosi épületeknél különösen körültekintőek kell eljárni, mert a nagyméretű téglából falazott válaszfalaknak is volt némi teherhordó vagy merevítő szerepe.  Az átgondolatlan falbontás komoly károkat eredményezhet az épület fent maradó részében, ezért rendkívül fontos a falbontást megelőző alapos megtervezése és az azt követő professzionális kivitelezés.

Bővül a család, vagy csak nagyobb térre van szüksége? Akkor bízza ránk a professzionális falbontást!

Miért érdemes minket megbíznia a falbontásra?

  • Több éves szakértelem és jól képzett szakemberek
  • A legkorszerűbb technológiai eljárással végezzük a falbontást
  • A határidők szigorú betartása
  • A szükséges engedélyeztetések teljes körű intézése
  • Ingyenes helyszínfelmérés
  • Igény szerint szakmai tanácsadást biztosítunk
  • Egyedi árajánlat készítés

A tágasabb, világosabb tér nem álom többé, csak bízza megbízható szakembereinkre a falbontást!

Szakembereink a falbontás kivitelezése előtt alapos környezeti tanulmányt állítanak össze, az optimális bontás kivitelezése érdekében. A falbontás során felmerülő minden munkálatot teljes körűen ellátunk. Professzionális eszközeink segítségével a falbontás során igyekszünk a lehető legkevesebb járulékos kárt okozni, valamint odafigyelünk az utómunkálatok kivitelezésére is.

Mit tudunk még nyújtani a falbontás során?

A falbontást legtöbb esetben panel, illetve társasházakban igénylik megbízóink, mely során több mindent figyelembe kell venni. Biztos Ön is jár már úgy, hogy a szomszéd maximum hangerővel napokig nyüstölte a falat, ezzel akadályozva a békés pihenésben. Ha minket választ, akkor a szomszédjai akkor is nyugodtan pihenhetnek, amikor a falbontási munkálatok tartanak. A falbontás során rezgésmentes gyémántcsiszolási eljárást használunk, mellyel minőségi zajtól mentes munkát tudunk biztosítani. A módszer előnye nemcsak zajmentességében, hanem praktikusságában és komfortosságában is rejlik. A modern gyémánttechnológiát alkalmazva vágjuk a falakat, tervezünk új nyílásokat, áttöréseket. Ehhez az ipari ágazathoz nyújt alapot és segítséget a gyémánttechnika a régi, hagyományos módszerekkel szemben.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a falbontással kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Jól képzett és tapasztalt szakembereink állnak a rendelkezésére és válaszolják meg minden felmerülő kérdését!